Om mig

Vem är då jag?

Hanna Strålman, född 90 och uppväxt i Nässjö en lagom stor stad som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. När man var tonåring och tuff så sa man alltid att det bästa med Nässjö är att man kan ta tåget därifrån... Självklart är det bra med tågförbindelser men nu när jag har flyttat till Jönköping så är jag väldigt tacksam över att jag snabbt och lätt kan ta tåget hem till Nässjö och hälsa på min familj. Jag har även en hel del fotograferingar i Nässjö och många smultronställen att dela med mig av. Numera är jag bosatt med min sambo i Jönköping. 


I nuläget har jag fotograferingen vid sidan av mitt heltidsjobb som löneadminsitratör. Vet inte om ni hört ordet "lönetant" men de är ett återkommande uttryck på vårt kontor. Jag definerar mig absolut inte som lönetant utan går hellre under smeknamnen som mina fina kollegor gett mig "fnissman" elr "prosit". Detta för att jag helt enkelt fnissar en del och ibland om mina kollegor har riktig otur så bryter jag ut i gapskratt! Sådär så jag liksom skrattar och gråter och måste gå iväg och lugna ner mig. "Prosit" kommer helt enkelt från att när jag väl nyser så nyser jag minst 4 gånger på raken, gärna rätt högt. Jag tycker de är rätt kul med smeknamn och hittar gärna på smeknamn på allt och alla. Där är jag nog lik min storebror, han har alltid kallat mig massa konstiga saker, både snälla och elaka!! Haha, en favorit hos honom är tyvärr Håkon... inget jag föredrar att bli kallad.  Min sambo kallar mig Skalman, tydigen så har jag en inbyggd mat och sovklocka.


Som person är jag är glad, ambitiös och envis. Jag är också väldigt omtänksam och snäll. Jag engagerar mig mycket i andra människors välmående, det är något som är viktigt för mig. Jag vill att alla ska må bra. Jag är lite av en tidsoptimist och tror att jag har all tid i världen så klämmer gärna in fem saker på en dag, men hinner typ alltid, allt! Jag beskriver mig gärna som rolig, haha! vet dock inte om mina vänner och min familj ser mig som rolig eller galen... Antar att man får tolka fritt där. Ett ord som intebeskriver mig är lagom. Jag går aldrig in halvhjärtat i något utan det är alltid med 100% kärlek. 


När jag inte är på jobbet eller fotar så är familjen superviktig för mig och träffar dem så ofta jag kan. Likså vännerna, alltså vänner är ju bland de finaste som finns. En till sak som ligger mig varmt om hjärtat är att resa och det försöker jag att göra 1-2 gånger om året, gärna en weekend i någon storstad och en resa till värmen. Min sambo är min personliga reseledare och han fixar alltid de bästa semestrarna till oss. Sommaren 2018 tågluffade vi till Spanien och de var bara så grymt! 


Förövrigt så älskar jag älskar västkusten, kaffe och reality-serier. 

Skicka ett kärleksbrev

Välkomna att skicka bokningsförfrågan eller kontakta mig om ni har några andra funderingar. Försöker svara er inom 48 timmar. Kram!