Bröllop

Planerar ni bröllop?


Först och främst: stort grattis! Tänker ni er ett litet personligt bröllop med bara ni två och era vittnen, ett gigantiskt bröllop med världens fest, eller någonting däremellan? Oavsett vad ni vill ha, så är jag där och ger det lilla extra just för er. Allt för att fånga er dag, och era minnen i bilder. Bilder som ni sedan kan titta tillbaka på och njuta av i alla år framöver.

Är jag er bröllopsfotograf?​


Är ni ute efter en avslappnad, enkel och och glad fotograf? Då kommer vi att passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Jag styr lagom mycket och är självklart öppen för era egna idéer. Vill ni busa till det så är jag på direkt, allt för att fånga minnesvärda bilder och era personligheter! Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag.


Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar, och på bröllopsdagen finns jag till hands hela tiden. Jag är en riktig fixare, ser inga problem utan bara lösningar. Jag rättar till frisyren, håller buketten, knyter skorna, torkar tårar, kramas och finns där för er.

"Kan varmt rekomendera Hanna/Strålmansfoto till alla som önskar vackra bilder och en avslappnad fotografering! Hanna fick oss båda att slappna av och bara ha roligt under våran bröllosfotografering. Så även om man saknar kameravana behöver man inte oro sig för stela onaturliga bilder utan Hanna lockar fram naturliga skratt och fångar ögonblicket! Det enda vi kan ångra var att vi inte hade med oss Hanna hela dagen under vårt bröllop! Stort tack Hanna för magiska bilder <3."

Hur bokar vi?


Ta först en titt i mina härliga album nedan och under dem så är det bara till att fylla i info om er dag, så svarar jag så snart jag kan. För att få så bra bilder som möjligt är det viktigt att vi klickar. Därför ingår ett möte i alla mina paket. På så vis lär vi känna varandra och märker om vi är en perfect match. När allt känns bra, för det kommer det att göra ;) så skriver vi ett avtal och ni betalar en bokningsavgift för att bekräfta och när det är gjort är ert datum garanterat ert.